website
Over mij 
- Friesland, 1 januari 2022 

.
Hi!
.
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Laura, 23 jaar en ik woon in Friesland samen met mijn vriend en rode kater Bob. Zelf ben ik gek op sieraden! Sieraden kunnen je outfit echt afmaken en zijn heel persoonlijk. Ikzelf ben ook altijd diegene die graag sieraden cadeau geeft aan mijn vriendinnen en familie. Het was al langer een droom van mij om iets te gaan doen met mijn passie voor sieraden. In 2022 heb ik dan toch eindelijk de stap durven nemen en ben ik begonnen met Luffs Jewellery.
.
Met Luffs Jewellery wil ik andere mensen blij maken met een collectie aan sieraden die ik zelf ook echt mooi vind, zelf draag en waar ik helemaal achter sta. Alles wat je in mijn webshop vindt, is met zorg door mij uitgezocht en uitvoerig getest op de kwaliteit.
Ik vind het belangrijk dat het kopen van een sieraad als een cadeau voor jezelf voelt. Ik zal er daarom altijd voor zorgen dat jouw aankoop als een cadeautje in jouw brievenbus belandt! Daarnaast vind ik het belangrijk dat sieraden niet verkleuren of allergische reacties veroorzaken. Daarom zijn al mijn sieraden van roestvrij staal & nikkelvrij.
.
Heb je vragen over mijn collectie of zijn er andere wensen? Dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen met mij.
.
Veel liefs van,
 .
Laura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERUG NAAR BOVEN